Cautare fisiere

Scrie numele fisierului mp3 pe care vrei sa-l cauti.

Carla’s Dreams - Luna | Nocturn: Act 4
Versuri Carla’s Dreams - Luna | Nocturn: Act 4
Iar o privesc si o iau de mana Buze pe buze iar se imprima Sunt dependent de a ei lumina Luna e amanta mea Nu am somn de cand nu e a mea, ea nu e a mea Multe femei, niciuna nu e ea Nu am somn de cand nu e a mea, ea nu e a mea Multe femei, niciuna nu e ea Nu cu petale o cuceresti tu Si nici cu diamante mari Iti da lumina ei, lumina ei, lumina ei In orice noapte pe strazi Nu cu petale o cuceresti tu Si nici cu diamante mari Iti da lumina ei, lumina ei, lumina ei In orice noapte pe strazi Iarta-ma ca nu pot fara tine Pot fara aer, pot fara nimeni Cuprinde-ma cu a ta lumina Sa ma desprind de paman... (citeste continuarea)
Informatii fisier
Pentru a putea descarca acest fisier apasa pe butonul "Descarca Mp3" de mai sus si alege la ce calitate vrei sa descarci.
Pentru cea mai buna calitate iti recomandam sa descarci fisierul la 320 kbps.
Fisierul mp3 Carla’s Dreams - Luna | Nocturn: Act 4 face parte din categoria romaneasca, a fost adaugat pe site de Carla's Dreams in data de 01 Decembrie 2018, 11:54:48 si are un total de 10 accesari unice pana in prezent. Iti multumim foarte mult ca ai ales sa descarci Carla’s Dreams - Luna | Nocturn: Act 4 de pe site-ul nostru si si speram ca vei reveni in curand sa descarci si alte melodii asemanatoare cu Carla’s Dreams - Luna | Nocturn: Act 4.
act dreams nocturn carlas luna
Muzica2.com 2018 v.1.2 (Beta)
Contact: api@post.com
Realizat de Bianca