Cautare fisiere

Scrie numele fisierului mp3 pe care vrei sa-l cauti.

ASU , BOBY & DANIELA GYORFI - Mai Da-mi O Sansa | MANELE NOI 2018
Versuri ASU , BOBY & DANIELA GYORFI - Mai Da-mi O Sansa | MANELE NOI 2018
Mai da-mi o sansa sa te iubesc Mai da-mi o sansa sa te cuceresc Mai da-mi o sansa si vei tine la mine Mai da-mi o sansa sa fiu iarasi langa tine Lady do you wanna drive me crazy Don’t you know I love you, baby, oh baby Maybe baby.. ce te-as mai iubi Lady do you wanna drive me crazy Don’t you know I love you, baby, oh baby Baby baby.. ce te-as mai iubi Te-astept diseara in patul nostru moale Te-astept diseara sa-mi tai orice rasuflare Te-astept diseara sa vii la mine Te-astept diseara, nu mai pot, mi-e dor de tine Lady do you wanna drive me crazy Don’t you know I love you, bab... (citeste continuarea)
Informatii fisier
Pentru a putea descarca acest fisier apasa pe butonul "Descarca Mp3" de mai sus si alege la ce calitate vrei sa descarci.
Pentru cea mai buna calitate iti recomandam sa descarci fisierul la 320 kbps.
Fisierul mp3 ASU , BOBY & DANIELA GYORFI - Mai Da-mi O Sansa | MANELE NOI 2018 face parte din categoria manele, a fost adaugat pe site de ASU in data de 07 Noiembrie 2018, 19:57:45 si are un total de 18 accesari unice pana in prezent. Iti multumim foarte mult ca ai ales sa descarci ASU , BOBY & DANIELA GYORFI - Mai Da-mi O Sansa | MANELE NOI 2018 de pe site-ul nostru si si speram ca vei reveni in curand sa descarci si alte melodii asemanatoare cu ASU , BOBY & DANIELA GYORFI - Mai Da-mi O Sansa | MANELE NOI 2018.
noi daniela boby manele dami gyorfi mai sansa asu
Muzica2.com 2018 v.1.2 (Beta)
Contact: api@post.com
Realizat de Bianca